Money management system (moneymind manager) [electronic resource] - Ong, Li Yun, 1990-, author (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Rangkaian dan Keselamatan Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014