Aplikasi telefon mudah alih android outdoor planner - Mohamad Firdaus Emri, author; Noraniah Mohd. Yassin; Fakulti Komputeran (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Kejuruteraan Perisian)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014