Sistem perantaraan moodle bagi analisa tindakan dalam forum - Umi Farhana Alias, author; Nor Bahiah Ahmad, 1965-, supervisor; Fakulti Komputeran (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2014)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Kejuruteraan Perisian)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014