Sistem pengurusan kewangan peribadi pelajar - Farah Elyana Khairul Nisaq Kamarazaman (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2014)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Kejuruteraan Perisian)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014