Scholar's Inn e-reservation system (SIE-RS) - Heng Poh Hock, 1990-; Maheyzah Md. Siraj; Fakulti Komputeran (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Rangkaian dan Keselamatan Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014