EDUHUB : Cross-platform mobile educational tools [electronic resource] - Joseph, Sambruce, 1991-, author 633425 (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Kejuruteraan Perisian)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014