The effect of multiwall carbon nanotubes in drilling fluids properties - Dg. Siti Hawa Ag. Bakar, 1992-, author; Azmi Khamis; Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Tenaga (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2015)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Petroleum)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015