Wettability alteration due to surfactant in oil based mud filtrate - Noor Azila Atiqah Mohd. Nawi 1992- , author; Azmi Kamis, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Petroleum dan Kejuruteraan Tenaga Diperbaharui (2015)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Petroleum)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015