Kenaf fiber as lost circulation material in water based mud [electronic resource] - Tameem Abdusalam Tawfik Murshed, 1992- , author; Radzuan Junin, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Petroleum dan Kejuruteraan Tenaga Diperbaharui (2015)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Petroleum)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015