Lined drain as on-site detention pond (OSD) at proposed two-storey bungalow at Dengkil, Selangor Darul Ehsan [electronic resource] - Mohd. Afzai Nizam Che Ahmad, 1980- , author; Zulhilmi Ismail (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Hidraul dan Hidrologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014