Managing risk in property development : planning approval process - 631878 Tan, Siew Kuen, 1990-, author; Buang Alias supervisor 603385; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah 555724 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2014)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014