Shoreline delineation using worldviww -2 satellite data - Nabilah Mohd. Nawi, 1992- author; Samsudin Ahmad, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2015)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015