The development of flora database system (case study : Royal Belum State Park) - Shazwan Iskandar Salleh, 1998- author (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2015)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015