Pengaruh pola demografi ke atas kemampuan memiliki rumah - Afdzairna Abdullah, 1990-, author; Ahmad Ariffian Bujang, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014