Sistem penentuan penawaran kursus UTMSPACE berasaskan web [electronic resource] - Fateen Nazwa Yusof, 1993-; Siti Hajar Othman 387853; Fakulti Komputeran 538688 (2016)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Rangkaian dan Keselamatan Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016