Influences of metal oxide nanoparticles on enhanced oil recovery from a sandstone reservoir - Farshad Daraei Ghadikolaei, 1986- , author; Radzuan Junin, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Petroleum dan Kejuruteraan Tenaga Diperbaharui (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2014)
Thesis (Sarjana Sains (Kejuruteraan Petroleum)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014