Thermal performance and design evaluation of compact walkie-talkie via finite element analysis [electronic resource] - Lim, Tze Yang, 1991-; Foo, Jin Hoe, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2015)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Pembuatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015