Pembinaan modul akademik teknologi pembinaan 'Kerja Pagar' - Hasma Hul Husna Safie, 1990-, author; Mahani Mokhtar; Fakulti Pendidikan (2016)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Binaan Bangunan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016