Densification of palm biomass with plastics waste addition - Muhammad Shafiq Mohamad Nazri, 1992-; Mohd. Faizal Hasan, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2015)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015