Faktor-faktor yang mempengaruhi masalah pemilikan rumah mampu milik menerusi prima [electronic resource] - Nadiah Tukiman, 1990-; Ahmad Ariffian Bujang; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah 555724 (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014