Reka cipta alat pengukuran keseimbangan : alat J-Balancing Board - Liew, Wen Jun, 1992-, author; Muhamad Hafiz Ismail; Fakulti Pendidikan (2016)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Sains Sukan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016