Persepsi pelajar terhadap gaya keibubapaan yang diamalkan - Maryam Jameela Mohd. Yusof, 1993-, author; Yahya Buntat, supervisor; Fakulti Pendidikan (2016)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Elektrik dan Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016