Isu bantahan cukai harta di dalam penilaian am semula kawasan kajian : Majlis Bandaraya Johor Bahru [electronic resource] - Nurul Diyana Mohd Nasir, 1991-; Fauziah Raji, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2015)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015