Genetic alogrithm analysis on a two-phase flww pressure drop in a mini-channel [electronic resource] - Shazwan Fitri Razali, 1990-; Normah Mohd. Ghazali; Hishamuddin Jamaluddin; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2015)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015