Tekanan kemampuan perumahan dalam kalangan golongan bumiputera [electronic resource] - Nur Amira Syafiqah Shapee, 1992-, author 621573; Ahmad Ariffian Bujang, supervisor 382438; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah 555724 (2015)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015