Langkah penyelesaian terhadap pencerobohan di atas tanah rizab untuk tujuan pembangunan kajian kes : Pusat Ternakan Haiwan Pantai Timur Tanah Merah, Kelantan - Multazimah Mohamed, 1990- 616177; Wan Ibrisam Fikry Wan Ismail, supervisor 233221; Fakulti Geoinformasi Dan Harta Tanah 555724 (2015)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015