Cultivation of aerobic grandular sludge for domestic wastewater treatment - Nur Syahida Abdul Jamal, 1989-; Aznah Nor Anuar; Sekolah Pengajian Siswazah (2014)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014