Tahap pengetahuan kemahiran pedagogi pelajar dalam pengajaran dan pembelajaran - Norhafizah Zawawi, 1988-, author; Dayana Farzeeha Ali, supervisor; Fakulti Pendidikan (2016)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Binaan Bangunan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016