Minat pelajar terhadap mata pelajaran berdasarkan kaedah penceritaan di kalangan pelajar tingkatan tiga SMK Dato' Bentara Luar Batu Pahat - Mohd. Sharipudin Abd. Ghani, author; Hazil Abdul Hamid, supervisor; Fakulti Pendidikan (2001)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Kurikulum dan Pengajaran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001