Drainage waste cleaning robot - Muhammad Hafiz Badrulhisham, 1992- , author; Shamsudin Mohd. Amin; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2015)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik)) - niversiti Teknologi Malaysia, 2015