Investigation on enhanced water alternating gas for Dulang field - Mohd. Faizal Sedaralit, 1978-; Mat Hussin Yunan; Fakulti Kejuruteraan Petroleum dan Kejuruteraan Tenaga Diperbaharui (2013)
Thesis (Sarjana Sains (Kejuruteraan Petroleum)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013