(untitled) - Mohammed Abdulatef Noman Alsalam, 1992-, author; Zulkarnain Ahmad Noorden, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2015)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015