Develpment of an interactive ergonomic chair - Muhammad Syafinas Mohd. Zam, 1992-; Ahmad 'Athif Mohd. Faudzi, upervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2015)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016