Electrical treeing performance of plasma-treated silicone rubber-silica nanocomposite [electronic resource] - Ahmad Amzar Abd. Rahim, 1992-; Nouruddeen Bashir Umar, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2015)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015