Explosion sensitivity and severity of South East Asian coals - Wan Zaiton Wan Sulaiman, 1982- , author; Rafiziana Md. Kasmani, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Petroleum dan Kejuruteraan Tenaga Diperbaharui (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2014)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Gas)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014