Theoritical study of amplification mechanism and frequency noise in the semiconductor optical amplifier - Nur Amirah Abdul Rahim; Minoru Yamada; Institut Teknologi Antarabangsa Malaysia-Jepun (2015)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Sistem Elektronik) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015