Optimization of underbalanced hydraulics for an aerated mud system - Al-Tamimi, Zayed Mohammed Salem; Issham Ismail; Azmi Mohd. Arshad; Fakulti Kejuruteraan Petroleum dan Kejuruteraan Tenaga Diperbaharui (2014)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Petroleum)) - - Universiti Teknologi Malaysia, 2014