Hubungan gaya pembelajaran dengan gaya pemikiran pelajar tahun akhir Fakulti Pendidikan, Universiti Teknologi Malaysia - Norsyamimi Osman, 1990-, author; Adibah Abdul Latif; Fakulti Pendidikan (2016)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Binaan Bangunan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016