SD card host controller on FPGA for data logging [electronic resource] - Chik, Sheng Fei, 1991-, author; Zulfakar Aspar; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2015)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015