Study of vision application on mobile robot - Mahmoud Mohamed Nasef, 1992-; Muhamad Kamal Mohammed Amin, supervisor; Institut Teknologi Antarabangsa Malaysia-Jepun (2015)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Sistem Elektronik) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015