Faktor berbezaan pencapaian akademik pelajar lepasan Politeknik dan Matrikulasi - Nurazah Juhari, 1990-, author; Megat Aman Zahiri Megat Zakaria; Fakulti Pendidikan (2016)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Elektrik dan Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016