Kesan kerja lebih masa terhadap produktiviti dan kos pembinaan - 323900 Ng, Soo Mei (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006