Faedah dan halangan pelaksanaan Building Information Modeling (BIM) dalam pengurusan fasiliti [electronic resource] - Noor Makiah Yusoff, 1992-; Miswan @ Abdul Hakim Mohammed, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2016)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016