Rubber tree diseases detection using low cost remote sensing unmenned aerial vehicle (UAV) - Mohd Asyraf Mohd Yusof., 1992-; Abd Wahid Rasib, supervisor; Zarawi Abd Ghani, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2016)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016