Kepentingan pewartaan tanah rizab orang asli [electronic resource] - Suhada Shamsudin, 1993-; Khadijah Hussin; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2016)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016