Surveillance quadrotor with auto dock function [electronic resource] - Chong, Eng Hui, 1991- , author; Rosbi Mamat (2015)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015