Ultrasonic based pipeline cleaning robot - James, Lee Su Key, 1991-; Abdul Rashid Husain; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2015)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik)) - - Universiti Teknologi Malaysia, 2015