Mobile monitoring system using udoo device - Sharifah Najihah S. Mohd. A. Wahab, 1992-, author; Mohamad Kamal A. Rahim, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2015)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015