Automation of petri nets simulation - Nuzulan Naim Zulkipli, 1983-; Norlina Paraman, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (Johor Bharu Universiti Teknologi Malaysia, 2016)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015