Automation of petri nets simulation [electronic resource] - Nuzulan Naim Zulkipli, 1983- (Johor Bharu Universiti Teknologi Malaysia, 2016)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015